Ajuda
Un procés participatiu és una seqüència d'activitats participatives (p.e. primer omplir una enquesta, després realitzar propostes, debatre-les en trobades presencials o virtuals, i finalment prioritzar-les) amb l'objectiu de definir y prendre una decisió sobre un tema específic.
Exemples de processos participatius són: un procés d'elecció de les membres d'un comitè (on primer es presenten unes candidatures, després es debat i finalment s'escull una candidatura), pressupostos participatius (on es realitzen propostes, es valoren econòmicament i es voten amb el pressupost disponible), un procés de planificació estratègica, la redacció col·laborativa d'un reglament o norma, el disseny d'un espai urbà o la producció d'un pla de polítiques públiques.
REGLAMENT MUNICIPAL REGULADOR DE L’ÚS I FUNCIONAMENT DEL CENTRE CÍVIC
#reglamentcentrecívic CONSULTA PRÈVIA PER A LA SEVA REDACCIÓ
Quant a aquest procés
L’Art. 133 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que amb caràcter previ a l’elaboració dels reglaments municipals, s’efectuarà una consulta pública, a través del portal web de l’Administració, per tal de recollir l’opinió dels subjectes i de les organitzacions més representatives potencialment afectades per la futura norma, sobre:
a) Idoneïtat de regular l’ús i el funcionament de l’equipament
b) La necessitat i oportunitat de la seva aprovació.
c) Els objectius de la norma per l’ús del Centre Cívic.
d) El recull d’opinions per optimitzar el funcionament i ú de l’equipament
És voluntat de l'Ajuntament regular l'ús del Centre Cívic, ubicat al carrer del Segre 1 de Malgrat de Mar, i per aquest motiu cal crear un reglament municipal que en reculli les normes aplicables amb la finalitat de regular el seu funcionament i ús.
Qualsevol ciutadà/na, entitat, col·lectiu o grup que vulgui fer ús d’aquest espai haurà de complir, de manera obligatòria, tot allò que s’estableix-hi.
Compartir